Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. lif

    kadınların birbirinden renkli ve güzel modellerini ördükleri ama kullanmayıp sandıklarında beklettikleri, aslında banyoda kirlerken arınmak için kullanılan banyo malzemesi. belki de hazır yapılmışları varken onca emek harcadıkları örgülerini kullanmamaları da doğrudur.

     
  2. o piti piti

    küçükken çok söylediğimiz, seçim yaparken kullandığımız bir tekerleme.

    spoiler

     
    (Bkz: tekerleme)
  3. ilk teklifi kızdan bekleyen erkek

    ilk teklifi erkekten bekleyen kız kadar tuhaf bulduğum, 'aşkı bulmak kolay mı yahu, hoşlanıyorsan belli et, söyle, bağır, şansını dene, hadi durma, ne olur ne olmaz, yarın ölebiliriz de.' demek istediğim erkektir. gençleri anlamak zor, aşıkları anlamak daha da zor.

     
  4. balıksırtı

    internette nasıl örüleceği hakkında videolar olan, bazı annelerin bildiği ve kız çocuklarının saçlarını ördüğü, uzun saçlara çok yakıştığını düşündüğüm, kız çocuklarının severek kullandığı bir saç modeli.

     
  5. yufka ekmek

    eskiden evlerin önlerinde üç beş komşu kadının birleşmesi ile yapılan, şimdilerde pek kalmamış, lezzetini hiçbir ekmeğe değişmeyeceğim, herhangi bir köy ziyaretinde ikram edildiğinde insanı mutlu eden, sulanıp yenen, ama kıtır kıtır hali de güzel olan ekmek türü.