Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. güneş girmeyen eve doktor girer

    evinin perdelerini her daim kapalı tutan, evine hiç güneş ışığı girmeyen kimselere evini ziyarete gelen insanlarca öğüt niteliğinde söylenen söz. 'güneş faydalıdır, evin güneş görsün, çoluk çocuk hastalanır yoksa' anlamlarına gelmektedir.

     
  2. gün

    özlemle ve heyecanla beklediğiniz bir olay varsa geçmek bilmeyen, korku ve acı ile beklediğiniz bir olay varsa çok çabuk geçen, ama hep 24 saatten oluşan zaman birimi. öğrenciyken çoğu okulda, çalışırken iş yerinde geçer. kendimize zaman ayırabilmemiz için yönetmesini öğrenmemiz gerekir.

     
  3. internet

    bulunmasıyla beraber çoktan olmazsa olmaz listelerimize girmiş, vaktimizin çoğunu harcadığımız, her türlü araştırmayı yapıp istediğimiz bilgileri edinebilmemiz, uzak yerlerdeki insanlarla iletişim kurmamız açısından çok fayda sağlarken, özellikle bağımlılık yapan oyunlarla vaktimizin çoğunun boşa gitmesine neden olan teknoloji. ne olursa olsun iyi ki yaşamımıza girmiştir, eski insanlar nasıl yaşıyorlardı internetsiz artık anlamak mümkün değildir.

     
  4. 1408

    1408 numaralı bir otel odasında geçen, john cusack ve samuel l. jackson ikilisinin oynadığı, stephen king'in aynı isimli öyküsünden uyarlanan, uzun uzun düşünmeme rağmen sonunu bir türlü hatırlayamadığım 2007 yapımı gerilim dolu film.

     
    (Bkz: samuel l.jackson)(Bkz: stephen king)(Bkz: john cusack)
  5. samuel l.jackson

    stephen king'in bir öyküsünden uyarlanan 2007 yapımı gerilim dolu 1408 isimli filmde John Cusack ile beraber oynamış, 1948 doğumlu amerikalı oyuncu. son olarak yenilmezler filminde görmüştüm ve aynı karakterle thor ve demir adam serisinde de ara ara ortaya çıkmıştı.