Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. ölünün arkasından konuşma

    iki kişi arasındaki sohbet sırasında ölen kişinin akla gelmesi üzerine ondan bahsetme durumudur. elbette kötü konuşmamak gerekir, ama ölen kişi sadece yaptığı kötülükler ve insanlara verdiği sıkıntılar ile hatırlanıyorsa elden ne gelir. ölmeden önce ona göre bir yaşam sürmelidir.

     
  2. yazıyorum o halde varım

    herhangi bir şekilde yazan insanın kendini bulma, tanıma, tartma, eleştirme konusunda yazmayan insanlara göre daha önde olduğu düşünüldüğünde, haklı bulduğum ve sevdiğim sözdür. 'yazdıkça varım, yazdıkça benim' şeklinde devam da edilebilir. herkes yazmalı, kendi kendine de olsa.

     
  3. güneş gözlüğü almak

    insanların sadece güneşten korunmak amacıyla değil, başka sebeplerle de kullandıkları güneş gözlüğünü herhangi bir yerden satın almalarıdır. bu 'herhangi bir yer'e dikkat etmek gereklidir, sonuçta gözlerimizin kıymetini bilmeli ve kalitesiz gözlük almamalıyızdır.

     
  4. yorulan evlilik

    uzun yıllardır birlikte olan çiftlerin evliliğidir. birbirlerine olan ilgilerinin azalması, çocukların büyütülmesi, bakımı, eğitimi derken yılların yoğun ve yorgun olarak geçmesi sonucunda artık iki taraf da bunalmıştır ve ufak da olsa farklılık yapmaları, eski zamanları hatırlamaları gerekmektedir.

     
  5. ben seni beğendim sen de beni beğen

    paylaşım yapılan sosyal medya sitelerinde kişinin başkası tarafından yapılan bir paylaşımı beğenmesi ve bunun karşılığı olarak karşıdan da bir adet beğeni beklemesi durumudur. ve çoğu zaman karşılığını alacaktır, bu sanki insanlar arasındaki gizli bir anlaşma gibidir.