Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. Huzur

    en güzelini henüz toplum tarafından baskı altına alınamamış küçük yaştaki çocuklarda görebileceğimiz, genç yaşlarda kaybolan, yaşlandıkça yine toplum baskısının yavaş yavaş insanın üzerinden silinmesiyle tekrar elde edilen his.

    yaşamları boyunca huzuru aradıklarından bahseden her insan tanımını farklı bir şekilde yapar, ama genelde hep kendini kabullenmek ve sessiz sakin bir yaşama sahip olmakta birleşirler.

     
  2. hiç

    oldukça sık kullanılan, en kısa kelimelerden biri olmasına rağmen aslında çok derin anlamlar barındıran üç harfli kelimecik.

    acı içindeki insanların umursamaz ve dedikodu için soru soran insanlara karşı severek kullandıkları bir kelimedir aynı zamanda. cevap verilmek istenilmediği zaman en güzel şekilde konuyu kapatabilme yeteneği vardır bu sihirli kelimenin:

    -neyin var? -hiç.

    -neden suratın asık? -hiç.

    -noldu sana böyle? -hiç.

    -neden mutsuzsun? - hiç.

     
  3. hayvan mezarlığı

    yıllar önce korkarak okuduğum, daha sonra filmini izleyip korkumu pekiştirdiğim, filminde daha net bir sonu olan, 1983 yılında basılan, korkmama rağmen severek okuduğum bir stephen king romanı.

     
  4. malefiz

    angelina jolie'nin başrolünde oynadığı, uyuyan güzel masalının arkasındaki gerçek hikayeyi anlatan, sevimli perilerini, insana dönüşen karga karakterini ve malefiz'in genç halini sevdiğim, 2014 yapımı fantastik bir disney filmi.

     
  5. gökyüzündeki mor bulutlar

    ortaokulda, sanırım 7. sınıfta, türkçe dersi dönem ödevimin konusu olması nedeni ile okuyup özetini çıkardığım ve hakkında inceleme yazdığım, şu anda ise ne konusunu ne kahramanlarını hatırladığım bir gülten dayıoğlu kitabı.