Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. dondurulmuş pizza

    özellikle yalnız yaşayan, yemek yapmaya üşenen ya da vakit bulamayan insanların tercih ettiği ve memnun kaldığı yiyecektir. paketler halinde alınıp zor zamanlar için buzdolabında depolanır ve evde yemek olmadığı zamanlarda kullanılır, afiyetle yenilir.

     
  2. cumartesi psikolojisi

    kamuda çalışanların ve öğrencilerin bütün gün boyunca ve ertesi gün boyunca tatil yapacak olmalarından dolayı mutluluk içinde olmaları durumudur. cumartesi hiç bitsin istenmez, iki gün rahatça uyuyabilecek olmanın rahatlığı hiçbir şeye değişilmez.

     
  3. aşık kadın

    iyice duygusallaşmış, mutluluğu her halinden belli, etrafa gülücükler saçan ve başkalarını da mutlu etmek isteyen, gözleri parıldayan, sürekli sevdiği insan ve onun nasıl harika birisi olduğu hakkında konuşan, duygusal şarkılar dinleyen, kolayca ağlayabilen, bulutlarda gezen kadın.

     
  4. ders çalışmayı sürekli ertelemek

    herhangi bir sınav nedeniyle ders çalışması gereken kişinin canının istememesi, çalışılması gereken dersi sevmemesi ya da farklı şeylerle zaman geçirmeyi tercih etmesi nedeniyle ders çalışma işini daha sonraki bir zamana bırakmasıdır. sınavın kötü geçmesine neden olabilir.

     
  5. şezlong

    sahillerde denize girip çıkan insanların güneşlenmeleri, kitap okumaları, içeceklerini yudumlayıp uzanmaları amacıyla yapılmış bir eşyadır. özellikle güneşlenmek isteyenlerin vazgeçilmezidir. ancak bazı insanlar bunu tercih etmeyip, sıcak kum üzerinde güneşlenmeyi tercih ederler.