Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. natalie portman

    leon isimli filmle ünlenen, v for vendetta filmi için saçlarını kestiren, siyah kuğu isimli filmde harika bir oyunculuk sergileyen ve çeşitli ödüller alan, thor isimli filmdeki karakterini canayakın bulduğum, 1981 doğumlu israilli oyuncu.

     
  2. thor

    2011 yapımı Chris Hemsworth ve Natalie Portman ikilisinin oynadığı film sayesinde varlığından haberdar olduğumuz iskandinav mitolojisindeki bir tanrı. en dikkat çekici özelliği ise sadece kendisinin kaldırabileceği bir çekicinin olması ve onunla harika işler çıkarmasıdır.

     
  3. gözünü hırs bürümek

    genellikle para söz konusu olduğunda, insanların var güçleriyle çalışması ve daha çok kazanmak uğruna her şeyi yapmalarını ifade eden kelime grubu. ucunda ölüm varken, böyle bir çabanın içine girmek ne kadar doğrudur bilinmez. sonuçta herkesçe bilindiği üzere ölünce yanında -para da dahil- hiçbir şey götürülmüyor ve geride sadece doğru düzgün yaşanmamış bir hayat kalıyor.

     
  4. göz kararı

    kadınların birbirlerine pasta, kek, börek tarifleri verirken, genellikle yapılacak şeye un eklenirken kullanılacağını söyledikleri ölçü birimidir. ilk defa yapılıyorsa tutturmak zordur sanırım ama zamanla alışılır ve göz kararı tutturulur.

     
  5. dirsekten serçe parmağa uyuşmak

    insana tuhaf bir acı veren, birkaç kere -maalesef- yaşadığım ve tekrar yaşamamayı umduğum ve bu konuda dikkatli davrandığım durum. ne kadar dikkatli olursak olalım bu tarz tuhaf şeyleri illa ki yaşarız ama, bu da başka bir konu.