Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. yeşillikleri taze saklayabilmek

    pek çok evde tazelik isteği nedeniyle buzdolabının gazete sayfalarına sarılmış yeşilliklerle dolu olmasına neden olan durum. buna hiç gerek yoktur aslında. alınan yeşillikler hemen tüketilmeli ve böyle şeylere kafa yorulmamalıdır.

     
  2. takla atmak

    genellikle beden eğitimi derslerinden hatırladığımız, özellikle küçük çocukların sevdiği ve öğrendiklerinde bıkmadan usanmadan yaptıkları, yapabildiklerini herkese gösterdikleri ve nedense yaptıkça mutlu oldukları eylem. tersi de vardır ve o biraz daha zordur.

     
  3. ayağı kırılan sporcu

    asla istemeyeceği bir şey başına gelmiş olan, bütün hayallerini, umutlarını ve belki de geleceğini kaybetmiş sporcudur. eğer iyileşirse daha çok dikkatli olması ve aynı şeyin başına gelmemesi için her türlü önlemi alması gereken sporcudur.

     
  4. dilimin ucunda

    saatlerce düşünmemize rağmen aklımıza bir türlü gelmeyen şeyler hakkında söylediğimiz kelime grubu. genellikle film adı, kitap adı, kişi adı, sanatçı adıdır. insanın sinirini o kadar bozar ki, insan artık ondan başka bir şey düşünemez olur, yine de bulamaz.

     
  5. esrarengiz bahçe

    büyükler için hazırlanmış bir boyama kitabı. özellikle instagram'da insanların boyadıkları sayfaların rengarenk fotoğraflarını çekip paylaşmaları üzerine -görenin beğenip almasıyla- popüler olmuştur. dünyada ve ülkemizde çok fazla sattığı ve insanları rahatlattığı söylenmektedir. boyama kalemleri ile bu kitaptan bir tane edinmek ve bütün siniri, stresi atmak lazımdır.