Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. sabah serinliği

    özellikle yaz aylarında insana iyi gelen, daha güzel bir uyku çekilmesine neden olan, erkenden kalkılmak zorunda kalınmışsa kesinlikle tadının çıkarılması gereken serinliktir. kış mevsiminde hissedileni ise istenmez, sabah erken kalkmak ve o serinliğe maruz kalmak can sıkıcıdır.

     
  2. sabah saatlerindeki kuş sesi güzelliği

    insanlarca yapılmış her türlü şarkıdan daha güzel olan, büyük şehirde yaşamayan insanın uyanır uyanmaz duyacağı ve mutlu olacağı kuş sesinin harikalığıdır. kuşların hayattan -bizden daha çok- keyif alıyor olmasının göstergesidir, insan ara sıra onlara özenir ve kuş olup şakımak ister.

     
  3. powerpuff girls

    bir profesör tarafından yaratılan ve profesörle birlike yaşayan blossom, bubbles ve buttercup isimli süper güçlere sahip, farklı karakterdeki üç kız çocuğunun şehirdeki kötülerle mücadele etmesi ve hep galip gelmesini anlatan çizgi film. bir zamanlar sürekli izlerdik.

     
  4. tinker bell

    James Matthew Barrie tarafından yazılmış peter pan isimli çocuk kitabındaki sevimli peri. kitaptan pek çok film uyarlaması yapılmış ve tinker bell hepsinde yer almıştır, ayrıca disney tarafından tinker bell'in maceralarının anlatıldığı film serisi de yapılmıştır.

     
    (Bkz: peter pan)
  5. peter pan

    james matthew barrie tarafından yazılmış, tinker bell ismindeki peri ile var olmayan ülkede yaşayan ve büyümek istemeyen bir çocuğun hikayesinin anlatıldığı çocuk kitabı. kitap o kadar çok filme ve çizgi filme konu olmuştur ki, hepsi de ayrı bir izlenilesidir.