Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. erkek beyni

    merak ederek okumaya başladığım, gerçekten ilginç şeyler öğrendiğim, erkeklerin beyinlerinin nasıl çalıştığının bilimsel olarak anlatıldığı, her kadın ve erkeğin okuması gerektiğine inandığım louann brizendine kitabı.

     
  2. esperanto

    1887 yılında polonyalı bir göz doktoru tarafından yaratılan yapay dil. çok az dilbilgisi kuralı olduğundan dolayı öğrenmesinin kolay olduğu söylenmektedir, ama yine de yaratan doktorun hedeflediği başarıya ulaşabildiği söylenemez.

     
  3. dünya

    insanların yerleştiği, içindeki bütün kaynakları tüketip doğasını mahvettiği, denizlerini kirlettiği, ozon tabakasını deldiği, hayvanlarını köleleştirdiği, ağaçlarını kestiği, üzerinde savaştığı, yıktığı, yok edip bitirdiği, insana sahip olduğuna çoktan pişman olmuş gezegen.

     
  4. dönüşüm

    son zamanlarda sosyal medyada hemen hemen herkesin yanında bir fincan kahve ile birlikte fotoğrafını çekip koyduğu, uzun zaman önce severek okuduğum, okunması, düşünülmesi gereken ince bir franz kafka kitabı.

     
  5. dinozor

    birçok filme, kitaba, oyuna, sanata konu olmuş, bazılarının etçil bazılarının otçul olduğunu filmlerden öğrendiğimiz, yok olmaları hakkında birçok iddia bulunan, dinazor şeklinde yanlış bir yazımı da olan muhteşem canlı.