Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. güneş gözlüğü

    insanların güneş ışınlarından korunmaktan daha çok havalı görünmek ve başkalarını rahatça dikizlemek amacıyla kullandıkları, son zamanlarda farklı farklı modelleri ile dikkatimi çeken gözlük çeşidi.

     
  2. korku

    insana hayatı zindan eden, zaman geçtikte hayattan soğutan, hep bir adım geriden başlamasına neden olan, ilerlediği takdirde çeşitli psikolojik rahatsızlıklara neden olabilecek olan, sıkıntı veren berbat duygu.

     
  3. kakül

    özellikle alınları büyük insanlara çok yakışan, kadınlar kadar erkeklerin de kullandığı, kahkül şeklinde mi yoksa kakül şeklinde mi yazıldığı konusunda kafa karışıklığına neden olan bir saç modeli.

     
  4. sinek kaydı

    genellikle memurlarda görülen traş tipi.

     
  5. yürüyüş

    doktorlar tarafından sürekli önerilen, ama çoğu insanın yapmadığı, ormanlık bir alanda yapıldığında insana huzur veren ve günlük hayatın sıkıntılarını kısa bir süreliğine de olsa unutmasına neden olan bir faaliyet.