Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. bu renk sizi çok açtı

    bir giysiyi beğenerek denemiş ve ayna karşısına geçmiş müşteriye satıcı tarafından söylenen söz. çoğu zaman gerçek değildir, sadece giysiyi satıp para kazanmak isteyen satıcının sinsice satış yapma yoludur. genellikle işe yarar, çünkü insanlar kendilerine güzel söz söylenilmesini severler.

    aynaya bakıp üzerinize giymiş olduğunuz giysiyi beğenmeseniz bile, elbisenin renginin size yakışmadığı bariz bir şekilde ortada olsa bile, satıcı bu sözü kullanabilir. kanmamak, dikkatli olmak lazım.

     
  2. elmalı turta yapmayı bilen erkek

    neden acaba elmalı turta öğrendi diye merak edilen, pasta börek yapmayı seviyorsa eli diğer ev işlerine de yatkındır diye düşünülerek karşı cinsin ilgisini çekecek olan erkektir.

    belki de yalnız yaşayan ve bir akşam oluşan can sıkıntısını gidermek için internetten pasta tarifleri ararken, elmalı turtaya denk gelen ve denemek isteyen, denedikten sonra gerçekten güzel yaptığını fark edip bunu herkese duyuran erkektir.

     
  3. nevşehir'deki konaklama yerleri

    egzotik olacağını tahmin ettiğim yerlerdir. nevşehir'de çekilen çok fazla film olduğundan ve filmlerde geçen konaklama yerlerinin çok güzel olmasından dolayı edinilen bir fikir olup, fazla pahalı olmasından dolayı normal bir memurun kalamayacağı yerlerdir.

     
  4. drew barrymore

    yıllar önce kendisini e.t. isimli filmde küçük bir kız olarak gördüğümüz, gerçek öpücük, charlie'nin melekleri, söz ve müzik, 50 ilk öpücük gibi filmlerde de oynamış, genellikle romantik komedi filmlerinden tanıdığımız, 1975 doğumlu amerikalı oyuncu.

     
  5. reklamlardan nefret etmek

    vaktinin büyük bir bölümünü televizyon izleyerek geçiren insanın, artık sürekli aynı reklamları izlemekten bıkması durumu. ayrıca insanın bazı sinir olduğu reklamların şarkılarının diline dolanıp durması ise sinir bozucudur. tuhaf durumlar.