Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. mark twain

    yapı kredi yayınlarından çıkan adem'le havva'nın güncesi ve seçme öyküler isimli kitabını okuduğumda anlatım tarzına hayran olduğum, çocukken okuduğumuz tom sawyer'ın yaratıcısı olan, gerçek adı samuel langhorne clemens olan amerikalı yazar.

     
  2. laftan anlamayan yaşlılar

    özellikle kamu kurumlarında sırada beklerken karşılaşabileceğiniz, masa başında oturan memurun konuyu iki üç kere anlatmasına rağmen ısrarla kendi bildiğini savunan ve sırada daha çok beklemenize neden olan yaşlı insanlardır.

     
  3. kolları altın bilezik dolu kadın

    büyük ihtimalle yeni evli ve düğününde takılmış altınları başkalarına göstermek isteyen, o kadar çok takınca gerçekten tuhaf gözüktüğünü bilmemesini -ya da umursamamasını- garipsediğim kadın.

     
  4. karahindiba

    yol kenarlarında çok sık görülen, çocukluğumuzda özellikle tohumlarını üfleyerek çok oynadığımız, sarı çiçekleri olan, bazı hastalıklara faydası olduğunu okuduğum, latince adı taraxacum officinale olan, radika da denilen bitki.

     
  5. tomris uyar

    öyküleriyle tanıdığımız, şair turgut uyar'ın eşi, otuzların kadını, aramızdaki şey, günlerin tortusu, sekizinci günah, yürekte bukağı kitaplarının yazarı, 1941 doğumlu, 2003 yılında ölen yazar.