Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. Audrey Tautou

    amelie isimli filmle tanıyıp hayran olduğum, diğer hiçbir filminde o kadar şirin bulmadığım, da vinci şifresi'nde de oynadığını duyduğum halde henüz filmi izleyemediğim, seviyor sevmiyor ismindeki tuhaf konulu bir filmine kanal gezerken rastlayınca mutlu olduğum fransız sanatçı.

     
  2. biber dolması

    kim nasıl buldu bilmiyorum ama, inanılmaz lezzetli olan, eskiden beri çok sevdiğim ve hep seveceğim, dışındaki biber kısmını genellikle atıp içindeki harcını yediğim, zaman zaman canımın çektiği ama yapmaya üşendiğim, komşudan bir tabak içinde gelince insanı mutlu eden yemek.

     
  3. yusuf atılgan

    aylak adam isimli kitabının herkesçe bilindiği ve okunduğu, benim de bu kitabı ile tanıdığım, anayurt oteli isimli kitabını aylak adam kadar sevemediğim, bir de canistan isimli -henüz okuyamadığım- bitmemiş bir kitabı olduğunu bildiğim yazar.

     
  4. bilmiyorum

    özellikle yanınıza gelip dedikodu yapmak isteyen insanları uzaklaştırmak için kullanabileceğiniz en kısa, hayat kurtarıcı, konu kapatıcı cümle.

    -bilmem ne hanım kocasından boşanacakmış. -bilmiyorum.

    -bilmem ne bey karısını aldatıyormuş. -bilmiyorum.

     
  5. begonvil

    fotoğraflara inanılmaz bir güzellik katan, sarı renginin pembesi kadar güzel olmadığı, kolayca yayılan, adını louis antoine de bougainville isimli bir adamdan alan güzel çiçek. pespembe bir çiçek topluluğu görüyorsanız büyük ihtimalle begonvildir.