Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. modern toplum insanının problemleri

    çocukluktan başlayarak pek çok sınava maruz kalmak, sürekli ders çalışmak ve sosyal aktivitelere daha az zaman ayırmak zorunda kalmak, iş bulunca da ev ve iş arasında mekik dokumak şeklindeki kalıpların dışına çıkamamak gibi problemlerdir. işin tuhafı çoğu insanın bu durumdan rahatsızlık duymaması.

     
  2. tezgahın önünün kadınlarla dolması

    özellikle pazarlarda, normalden daha ucuza satılan giyecek ya da ayakkabı tezgahlarının önünde fazla sayıda kadın olmasıdır. kadınlar tutumlu olmalarından dolayı ucuz malları elde etmek için bu eylemi yapmaktadırlar. pazarda görülen az sayıda erkek ise maalesef kadınlara yetişememektedir.

     
  3. iltifat

    kişinin karşısındaki insana güzel sözler söylemesi, onun bazı özelliklerini övmesidir. içten yapıldığında kişinin karşısındaki insanın iyi hissetmesini sağlar. ancak sadece laf olsun diye yapılıyorsa -ki çoğu zaman öyledir- pek de umursanmaz, gülümsenip geçilir.

     
  4. Marka takıntısı

    genellikle oldukça pahalı olan marka ürünlerden başka giyecek giymeyen ve bunu yaşamında giderek bir takıntıya dönüştürmüş olan kişinin içinde bulunduğu durumdur. pazara falan gitmez bu kişi, ucuz giysiler almaz ve de giymez. ekonomik olarak bir sıkıntı söz konusu değilse kişiye çok da zarar veren bir takıntı değildir. ancak tam tersi bir durum varsa, kişinin borca girmesine ve altından kalkamamasına neden olabilecektir.

     
  5. güneş

    yaz aylarında bazen bizi bunaltsa da kış mevsiminde içimizi ısıtan, çocukların manzara resmi çizerken her defasında resimlerine ekledikleri gök cismi. zararlı ışınları olsa da, eskilerin dediği gibi güneş girmeyen eve doktor girermiş.