Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. uzun tırnaklı insan

    tırnaklarının içini temiz tuttuğu sürece sorun teşkil etmeyen, ama yine de yüzünü kaşıdığında bile tırnağının içine mikrop dolacağı düşüncesi ile -hele de ojeli tırnaklara sahipse ve mikrop gözükmeyecekse- elinden yemek yenmemesi gereken insandır. dikkatli olmak lazım.

     
  2. türkiyedeki evlerin olmazsa olmazları

    en baş köşeye kurulmuş, evin her zaman en güzel yerine oturmuş olan televizyondur. televizyon bir gün bozulsa, evin bütün üyeleri kendilerini boşlukta hissederler, ne yapacaklarını, nasıl vakit geçireceklerini bilemezler, bu süre bir haftaya çıkarsa depresyona bile girebilirler.

     
  3. müge anlı'yla tatlı sert

    atv'de hafta içi yayınlanan, özellikle yaşlı kadınlar tarafından kaçırılmadan izlendiğini fark ettiğim, bugüne kadar pek çok katili ve insanların yıllardır bulamadıkları aile üyelerini bulmuş, pek çok insanı mutlu etmiş, müge anlı'nın sunduğu televizyon programı.

     
  4. pi'nin yaşamı

    fox tv'de arka arkaya iki-üç kez yayınlanması üzerine izleyip çok sevdiğim, insanda derin bir etki bırakan, yann martel tarafından yazılmış romanı da bulunan, pek çok ödül aldığı söylenen 2012 yapımı film.

     
  5. görülmemesi gereken şehirler

    her tarafta büyük ve renksiz binaların olduğu, hiç yeşil alanın kalmadığı, sokaklarında herhangi bir güzellik bulamayacağınız, havasının çeşitli nedenlerle kirli olduğu, fabrikalarla dolu, çiçeksiz-böceksiz-renksiz şehirlerdir.