Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. çilek reçeli

    en tatlı kahvaltılık, hele ki günlerden pazarsa.

     
  2. misafir odası

    çoğu zaman misafir geldiğinde bile kullanılmayan, misafir geldiğinde oturulunca sanki başka bir evde oturuyormuşsunuz hissine kapıldığınız, sadece temizlik yaparken görülen evin en gereksiz odası.

     
  3. magnet

    dünyanın her tarafındaki insanların farklı ülkelerden alıp koleksiyon yaptıkları ve buzdolaplarının üzerinde sergiledikleri eşyalardır. ayrıca nikah magneti, bebek magneti vs. gibi çok fazla çeşidi olduğundan bunları sığdırabilmeleri için insanların birden fazla buzdolabına sahip olmaları gerektiğini düşündüğüm eşyalardır.

     
  4. kara kedi

    aslında uğursuz olmayan, diğer kediler gibi uyumayı, yemeyi seven, mırlayan, okşanıldığı takdirde mutlu olan, bıyıklı, boncuk gözlü, yumuşacık, gayet normal bir kedidir. her türlü sevgiyi hak eder, ama belki de insanların ondan kaçması daha iyidir, en azından bu durum insanlardan gelecek zararı da önler.

     
  5. postcrossing

    insanların farklı ülkelerden tanımadıkları insanlara kartpostal gönderdikleri ve yine aynı şekilde kartpostal aldıkları site. ama dikkat: bağımlılık yapabilir, bütün gelirinizi ptt'ye yatırtabilir.