Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. gece telefonla uyumak

    kontrol etmesi gereken oyunu olan, mesaj bekleyen, sosyal medya hesabını ara ara kontrol eden ve bütün bu işleri bitince yatağından kalkıp telefonunu bir yere koymaya üşenen insanın telefonla birlikte uykuya dalması durumudur. telefon bulunan bir odada uyumamak gerektiği sürekli söylenmekte iken, yapılacak en yanlış davranıştır.

     
  2. öğrendim ki

    insanın belli bir yaşa geldikten sonra tecrübeleri sonucunda öğrendiği şeyleri tek tek saymaya başlamadan önce kullandığı söz öbeği. devamı genelde insanlarla ilgilidir:

    -öğrendim ki, kimseye güvenilmezmiş.

    -öğrendim ki, insanlar kötü düşünceli.

    -öğrendim ki, hayvanlar insanlardan daha iyi yürekli.

     
  3. devamlı yazar

    yazı yazmayı seven ve sözlük aracılığıyla bunu her gün gerçekleştirme şansına erişen, sabah uyanır uyanmaz yazmaya başlayan ve akşama kadar ara ara yazmaya devam eden, bu döngü hayatında bir alışkanlık haline gelmiş ve gün geçtikçe daha çok yazmak isteyen yazar.

     
  4. beş duyu organı

    ilkokulda hayat bilgisi dersinde öğrendiğimiz ve sonra fen bilgisi derslerinde karşımıza çıkan, göz, kulak, burun, dil ve deriden oluşan organlardır. göz görme, kulak duyma, burun koklama, dil tat alma ve deri dokunma organıdır.

     
  5. göz

    görmemizi sağladığı halde kıymeti pek bilinmeyen, insanların renginden memnun olmayarak renkli lensler kullandığı, özellikle yaşlandıkça işlevini kaybeden ve insanların gözlük kullanmasına neden olan, korku filmlerinde yerinden çıkarıldığını gördüğümüz, olmazsa insanı çok zor durumda bırakacak organ.