Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. GEL

    'gel pisi pisi' ve 'gel kuçu kuçu' şeklinde, sevimli hayvanlar olan kedi ve köpekleri çağırmakta kullandığımız kelime. köpekler hemen koşup gelirken, kedilerin uzun uzun bakmaları ve ardından umursamadan uzaklaşmaları ise üzücüdür. nasıl da korkutmuşuz hepsini.

     
  2. ruhsar

    bir ara kanal d'de yayınlanan, ailecek her bölümünü izlediğimiz eğlenceli dizi. her bir karakter ayrı komikti, bu dünya ve diğer dünya arasında gidip gelen bir hayalet olan ruhsarı sevmeyen yoktu o zaman. eski dizileri sözlük sayesinde hatırlamak da ayrı güzel.

     
  3. zincirlikuyu mezarlığı

    birçok ünlü şair ve yazarın hayat hikayesini okurken burada gömülü olduklarını öğrendiğim ve bu nedenle uzun zamandır ziyaret etmeyi çok istediğim, istanbul'un zincirlikuyu semtinde bulunan mezarlık. ilk gömülen ünlü ise abdülhak hamit tarhan'mış.

     
  4. taşıyıcı annelik

    haberlerden öğrendiğimiz, bebek sahibi olmak isteyen ancak çeşitli sağlık sebeplerinden ötürü bunu gerçekleştiremeyen çiftlerin yumurta ve sperm hücrelerinin alınarak başka bir kadının rahmine yerleştirilmesi ve bebeğin bu kadın tarafından doğurulup çifte verilmesi işlemidir.

     
  5. zor kadın

    bir zamanlar sıkça dinlediğiniz eğlenceli bir sertab erener şarkısı. klibi kumsalda geçiyordu sanırım. bir de bir grup adamla beraber çekilen klibi vardı, o klibi daha eğlenceliydi. ah, eski zamanlar.

    spoiler

     
    (Bkz: sertab erener)