Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. aşk merdiveni

    eskiden bizim mahallede herkesin evinde bulunan, merdiven şeklindeki yapraklara sahip, küçükken kendisiyle oyunlar oynadığımız, latince adı nephrolepis exaltata olan küçüklüğüme dair anılarda kalan, son zamanlarda pek görmediğim güzel yapraklı bitkinin adı.

     
  2. sıvı sabun

    az önce elimi yıkamış olduğum, elime ne kadar su değerse değsin sanki elimden hiç çıkmıyormuş hissine kapıldığım, normal sabunlar kadar sevmediğim, ama hastane, okul gibi kalabalık yerlerde kullanılmasını sağlık açısından uygun bulduğum sabun türü.

     
  3. çizgi film izleyen yetişkin

    çocuğu, torunu, yeğeni vs. çizgi film izlediğinden dolayı kendisi de çizgi film izlemeye alışan insandır. ya da çizgi filmlerin farklılığının ve güzelliğinin farkında olup da, büyüdüğünden beri bu alışkanlığını bırakamamış insandır.

    bu insanlar sizi eleştirmez, yargılamaz. onlarla her konu hakkında konuşabilir, dertleşebilirsiniz. hayal güçleri ve farklı bakış açılarıyla (çizgi filmlerin kazandırdığı bir şey olsa gerek) yanlarında asla sıkılmazsınız.

     
  4. kitap kokusu

    bir kütüphaneye girdiğinizde sizi karşılayan, yeni olanlarının başka, eski olanlarının daha başka güzel olduğu o muhteşem koku. bu bir takıntı değildir, bir sevgidir, aşktır. insanı mutlu eder, insana huzur verir, arada yapılmalıdır.

     
  5. yaprak dökümü

    bir zamanlar kanal d'de yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen, reşat nuri güntekin'in aynı isimli kitabından uyarlanan, pek çok kişi tarafından da eleştirilen, ailenin babasının durumuna herkesin üzüldüğü, fahriye evcen'in tanınmasına vesile olan dizi.