Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. yürüyen merdiven

    merdiven çıkmayı sevmeyen bir insan tarafından bulunduğunu düşündüğüm, genellikle alışveriş merkezlerinde bulunan ve alışveriş yapmaktan yorgun düşen, elleri torbalarla dolu insanlar tarafından kullanılan, tembelliğe alıştıran elektrikli merdiven türü.

     
  2. melekler şehri

    orijinal adı city of angels olan, başrollerinde nicolas cage ve meg ryan'ın oynadığı, goo goo dolls tarafından söylenen iris adlı şarkıyı tanımamıza vesile olan, 1998 yapımı film. izlediğimiz dönem oldukça etkilemişti bizi.

     
    (Bkz: nicolas cage)(Bkz: meg ryan)
  3. nicolas cage

    sihirbazın çırağı, hayalet sürücü, kehanet, büyük hazine, yüz yüze, savaş tanrısı isimli filmlerden tanıdığımız, ama en çok melekler şehri filmi ile sevdiğimiz, gerçek adı nicholas kim coppola olan 1964 doğumlu amerikalı oyuncu.

     
  4. birden fazla alarm kurmak

    uyukuyu çok seven insanların, uyanabilecekleri hususunda kendilerine güvenemedikleri için, sabah erken kalkmak amacıyla yaptıkları, işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgim olmayan akıllıca eylem. erken kalkmaya alışana kadar denemek gereklidir.

     
  5. aşkın yaşı yoktur

    kaç yaşında olursa olsun insanın aşık olabileceğini belirten sözdür.

    aşkı bulamayan insanlar tarafından avunma sözü olarak kullanılır: 'henüz aşkı bulamamış olabilirim ama, aşkın yaşı yoktur ki, belki ilerde bulacağımdır.'