Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. new girl

    aşkın 500 günü isimli filmden tanıyıp sevdiğim zooey deschanel nedeni ile bir ara izlediğim, jess isimli sevgilisi tarafından aldatılan bir öğretmenin üç erkeğin yanına ev arkadaşı olarak yerleşmesi ile başlayan maceralarının anlatıldığı komedi dizisi. şu an devam edip etmediği hakkında bir bilgim yoktur.

     
  2. kaşgarlı mahmut

    lise yıllarında edebiyat derslerinde hakkında hayli bilgi edindiğimiz, genellikle yusuf has hacib'in de geçtiği sorularda yer alan, araplara türkçe öğretmek amacıyla divanu lugati't-türk isimli ilk türkçe sözlüğü yazan 11. yüzyılda yaşamış bilgin.

     
    (Bkz: divanu lugati't-türk)(Bkz: yusuf has hacip)
  3. divanu lugati't-türk

    kaşgarlı mahmut tarafından 11. yüzyılda araplara türkçe öğretmek amacıyla yazılmış, türklerin bilinen ilk sözlüğü olduğundan bahsedilen sözlük. edebiyat dersinde üzerinde hayli durulan ve hakkındaki soruların kolaylıkla çözüldüğü bir konudur ayrıca.

     
  4. akıllı telefon bağımlılığı

    çocuklarda telefonlara yüklenmiş olan oyunlardan dolayı, diğer kişilerde ise sosyal medya nedeniyle oluşan bağımlılık türü. oyunlar kısmını sadece çocuklara atmak doğru olmadı tabii, oyunlar nedeniyle telefonuna bağlanmış pek çok yetişkin de bulunmakta.

     
  5. para

    eski olanlarının ve başka ülkelere ait olanlarının koleksiyonunun yapıldığı, günümüzde pekçok şeye sahip olmamızı sağlayan, çok olsa da az olsa da sıkıntı veren, çoktan 'olmazsa olmaz'ımız olan eşya. belki de bütün sorunların kaynağı. değiş tokuş sistemi daha mı iyiydi acaba?