Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. geometri

    soru çözdükçe geliştirilen, formülleri bilince oldukça kolaylaşan, genellikle üçgen üzerinde işlem yapılan, bazı insanların neden sevmediğini anlamadığım eğlenceli matematik dalı, lise yıllarında en sevdiğim ders.

     
  2. erkeklerin dedikodu yapması

    kadın-erkek ayrımı yapılmasına gerek olmayan, kadınlar kadar erkeklerin de zevk aldığı, gayet normal bir durumdur. kadınların çok dedikodu yaptığından bahsedip kendisinin yapmadığını söyleyen erkeklere de inanmamak gerekir.

     
  3. çizgi roman

    öykülerin resimlerle harmanlanarak anlatılması. son zamanlarda ntv yayınlarından çıkan çizgi roman şeklindeki kitaplar özellikle ilgimi çekmektedir: don kişot, dr. jekyll ve bay hyde, dorian gray'in portresi, suç ve ceza ve en güzeli frankenstein.

     
  4. zorba

    filmini de kitabı kadar sevdiğim, altı çizilecek düşündürücü çok fazla cümle barındıran, çoktan 'en sevdiğim kitaplar' listesine giren ve hiç çıkmayacak olan nikos kazancakis romanı.

     
  5. sil baştan

    sonunu beğenmediğim, fazla cinsellik barındıran, kahramanın sürekli geçmişe döndüğü, oldukça sıradan, biraz sıkıcı, yine de farklı bir konuyu işleyen ken grimwood romanı.