Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. sylvester

    çocukluğumuzda tweety ismindeki sarı kuşla maceralarını severek izlediğimiz, tweety'yi bir türlü yakalayamamasına rağmen asla pes etmeyen, genellikle adını şu anda hatırlayamadığım köpek tarafından dövülen sevimli kedi.

     
  2. tom ve jerry

    çocukluğumuzda eğlenerek izlediğimiz, jerry'nin kurnazlıklarının bazen sinirimizi bozduğu, tom'un başına gelenlere üzüldüğümüz, gizli gizli tom'un tarafını tuttuğumuz, kanallar arasında gezinirken zaman zaman adını daha önce hiç duymadığım bir kanalda rastlayınca durup izlediğim çizgi film serisi.

     
  3. ev alma komşu al

    en pahalı, en güzel, en büyük evi satın alsan bile, komşuların iyi olmadığı sürece, aldığın evin tadını çıkaramayacağını, huzurunun kaçacağını, hatta belki de evini bile değiştirmek zorunda kalacağını belirten, günümüzde de geçerliliğini koruyan bir atasözü.

     
  4. küçük ayak parmağını kapının eşiğine çarpmak

    ilk kez yıllar önce başıma geldikten sonra çok dikkatli olmaya başladığım, ancak yine ve yine aynı hatayı yapıp acısını yaşadığım, insanı ağlatacak kadar büyük bir sızı yaratan, çocukların başına sıkça gelen ve kolaylıkla empati kurabildiğim düşmanın başına bile gelmesinin istenmeyeceği durum.

     
  5. mutsuzluk hastalığı

    teknoloji geliştikçe artan, her şeye sahip olmaya başlayan insanlarda olan, gerçek bir hastalık olmayan hastalık. zaman zaman hepimiz yakalanırız bu hastalığa sanırım. aç değilizdir, evimiz vardır, dört mevsim yaşıyoruzdur, iyi kötü bir ailemiz vardır, sağlıklıyızdır. ama yine de mutsuzuzdur. nedendir bilinmez. çareler ararız, kitaplar okuruz, doktorlara gideriz ve çözüm bulamayız. düşündükçe artacağından düşünmeden hayata devam etmek önerilir.