Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. toplu taşıma araçlarında cam açtırmayan insanlar

    genellikle çok çabuk üşüdüklerinden dolayı camın açılmasından yana olmayan, çoğu zaman yaşlı insanlardır. aracın içinde kötü bir koku oluşmuştur ve giderek boğucu bir hal almaktadır, bunu belirtseniz de cam açtırmaya razı edemezsiniz onları. yol uzun değilse dayanmaya çalışılır.

     
  2. ultraviolet

    dün akşam kanaltürk isimli televizyon kanalında yayınlanan, ölümcül deney filmlerindeki Milla Jovovich isimli oyuncunun rol aldığı, o küçük çocuğun çok tanıdık gelmesine rağmen, hangi filmden aklımda kaldığını hatırlayamamadan ötürü canımı sıkan bir 2006 yapımı bilim kurgu filmi.

     
  3. ya romeo ölmeseydi

    eğer öyle bir şey olsaydı, bu aşk tarihe geçen bir aşk olmayacaktı, belki de bugüne kadar bile ulaşamayacaktı, bu iki kişi aşklarıyla tarihin derinlerine gömülecekti diye düşündüren olasılık cümlesi. ama yine de gönlümüz ölmemesinden yanaydı filmini izlerken, hepimiz üzülmüş, gözyaşlarımızı akıtmıştık o acıklı sonda. bu gibi bir olasılık geçmemiş değildi aslında aklımızdan, ama olan olmuş, yazılan yazılmıştı.

     
  4. pazar sabahının tenhalığı

    hafta içinde çalışan ya da okulu olan kişilerin, haftanın son günü olan pazar gününde geç uyanmayı tercih etmesi neticesinde ortaya çıkan durum. pazar uykusunun tadı herkesçe sevildiğinden ötürü, kimse kaçırmaz bu fırsatı ve tabii ki de sokaklar bu saatlerde bomboş olur.

     
  5. günübirlik

    genellikle yolculuklar için kullanılan, aynı gün içinde başlanılıp bitirilecek işler için kullanılan kelime. yolculuklar için kullanıldığında o yolculukların pek zevkli olduğu söylenemez, sonuçta tek bir güne sığan şeyler her zaman için sınırlıdır ve yetmez.