Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. kelebek

    kaplan kırlangıçkuyruk, dumanlı apollo, cüce zıpzıp, büyük bakırgüzeli, çokgözlü gümüşmavi, akdeniz mücevherkelebeği, dev mavi, mavi zebra gibi tuhaf isimli türlere sahip olan, kanatlarında harikalar saklayan, oldukça kırılgan gözüken, fotoğraflamaktan çok hoşlandığım canlı.

     
  2. nietzsche ağladığında

    kütüphanede karşıma çıkınca sevinçle alıp okuduğum, okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir irvin d. yalom kitabı.

    "Soruya soruyla cevap veriyorsunuz Friedrich!"

    "Siz de cevabını bildiğiniz soruları soruyorsunuz."

    "Cevabını biliyorsam size neden sorayım?"

    "Kendi cevabınızı bilmekten kaçmak için!"

     
  3. serçe

    sürekli seslerini duyduğumuz, yanlarına yaklaşınca kaçan ama her daim bizim aramızda olan, tel üzerinde durmayı çok seven, ağaçlarda birleşip ötüşen (ben buna kutlama diyorum), çekirdeği sevdiklerini bizzat kendi gözlemim sonucunda öğrendiğim, minik, sevimli, kahverengi bir kuş türü.

     
  4. doğa

    içinde bin bir gizem barındıran, insanın keşfettikçe daha çok öğrenmek istediği, öğrendikçe hayran kaldığı, modern insanın giderek uzaklaştığı, ama huzurun orada olduğu, korunması gereken yaşam alanı.

     
  5. internetin olmaması

    pazar günü olabilecek en korkutucu durum. bütün hafta boyunca pazar günü internetle doya doya geçireceğin zamanı beklerken, sabah uyandıp fark ettiğinde bütün günü mahvedebilecek büyük acı.