Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. televizyonda izlenecek bişey bulamamak

    her kanalda gereğinden fazla acı içeren ve zengin-fakir hayatı kıyaslaması yapan dizilerden başka bir şey olmadığından dolayı, ülkemizde kişinin her gün yaşayabileceği üzücü durum.

    bazen kanallar arasında gezerken güzel bir film bulunur ve oturulup izlenir, sonra yeniden yukarıdaki döngüye girilir. en iyisi elbette internettir, insanın zevkine hitap edecek şeyleri açıp izlemesinin mutluluğu başkadır.

     
  2. sağlık meslek lisesi

    iş garantisi olduğundan dolayı ortaokul öğrencileri ve aileleri tarafından tercih edilen, öğretmenler tarafından da tavsiye edilen lisedir. artık öğrencilerin hangi bölüme gitmek istemelerinden daha çok hangi bölümde daha kolay iş bulunur önem kazandığı için aileler tarafından sıcak bakılmaktadır.

     
  3. sınavda sorumlu olunan konular

    öğretmen tarafından tek tek verildiğinde öğrencileri mutlu eden, tüm kitaptan sorumlu olunmadığından dolayı iç rahatlamasına neden olan konulardır. daha az konuya çalışılacak olunması nedeni ile her birine itina ile çalışılır ve sınavın iyi geçmesi umudu ile sınava girilir.

     
  4. bisiklet sürerken iki eli bırakmak
     
    (Bkz: Bisiklet sürerken elleri bırakmak)
  5. çocuk psikolojisi

    hakkında pek çok kitap bulunan, okudukça insanın öğrendiği ve daha çok okunması gereken, yetişkin bir insanın çoğu sorununun nedeni çocukluk çağında yaşadıkları olduğundan, dikkat edilmesi gereken, ailelerin ve öğretmenlerin sıkı bir eğitimden geçmeleri gerektiğini düşündüğüm konu.