Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. adı aylin

    ayşe kulin tarafından yazılıp 1997 yılında yayınlanmış, aylin devrimel'in hayatının anlatıldığı, yazarın istanbul üniversitesi iletişim fakültesi tarafından yılın yazarı seçilmesine vesile olan, benim de yıllar önce okuyarak yazarı tanımamı sağlayan kitap.

     
    (Bkz: ayşe kulin)
  2. yaz temizliği

    yapılmasının gerekliliğini kabul etmediğim, sırf farklı bir mevsime girildi diye kadınların evlerini her zamankinden daha dikkatle temizleyip, gereksiz bir şekilde kendilerini yormalarının bir anlamı olmadığını düşündüğüm can sıkıcı eylem.

     
  3. havva

    hakkında pek çok şey anlatılmış, yazılmış, çizilmiş. çoğu dinde yaratılan ilk kadın ve bütün insanların annesi olarak geçen, yılanın kendisini kandırması ile cenneten kovulma sebebi olarak kabul edilen kadın. türkiye'de oldukça fazla kullanılan bir kadın ismi.

     
  4. karafatma

    hamam böceğine benzeyen, kötü bir koku yayan, siyak renkli bir böcek türü. uzun yıllar önce evimizde bulunan, böceğin kendisini pek görememiş olsam da, yaydığı kokuyu nedense hala unutamamışımdır.

     
  5. gökyüzü

    gündüzleri başka, akşamları başka güzel, çoğu sanatçıya ilham kaynağı olmuş, bulutları, gökkuşağını, uçakları, yıldızları, ayı, güneşi ve daha birçok şeyi içinde barındıran, sadece görebildiğimiz kısmı ile yetinmemiz gereken muhteşem doğa parçası.