Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. boğulmak

    insanların hayattan bunaldıklarını, artık nefes almanın bile zor geldiğini, bir gün daha devam etmenin çok uğraş gerektirdiğini belirtmek amacıyla kullandıkları, derin acılar içeren kelime. psikologların bu kelimeyle kurulan cümleleri çokça duydukları düşünülmektedir.

     
  2. savaş atı

    steven spielberg tarafından yönetilmiş filminin çekildiğini duyduğum ama henüz izleyemediğim, 1. dünya savaşı yıllarını bir atın gözünden hüzünlenerek okuduğum bir michael morpurgo kitabı.

    spoiler

     
  3. 182

    devlet hastanelerinden randevu almak amacıyla aranılan, internetten randevu alamayacakların -interneti olmayanlar ya da internet kullanmasını bilmeyen yaşlılar- severek kullandıkları, ücretli mi değil mi bilmediğim numara.

     
  4. yalnızlığı seven insan

    kalabalığı, gürültüyü sevmeyen, kendi başına vakit geçirmeyi tercih eden insandır. bu sevgisinin nedeni belki içe dönük bir kişiliğe sahip olmasıdır, belki de insanların sahtelik dolu ilişkilerinden bıkmış olmasıdır.

    yalnızlığı sevdiği kadar yalnız yapılan aktiviteleri de seven insandır: kitap okumak, film izlemek, müzik dinlemek, araştırmak, düşünmek, kendi kendine konuşmak, kafa dinlemek ve en güzeli yazmak.

     
  5. ah bir zengin olsam

    1971 yapımı damdaki kemancı isimli severek izlediğim müzikal filmde 'if i were a rich man' şeklinde söylenmekte olduğunu görünce oradan uyarlandığını düşündüğüm şarkı. söylemesi pek zevklidir.