Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. çile

    lise yıllarında az sayıda kitap bulunan okul kütüphanesinden alıp okuduğum, içinde insanı düşünmeye yönelten anlamlı mısraların yer aldığı necip fazıl kısakürek'in şiirlerinin toplandığı kitabının adı.

     
  2. hırsız

    keşke beynime girip bütün acıları, kayıpları, boşuna yer kaplayan saçma düşünceleri, tüm o cevapsız soruları, gelecek korkusunu, olmayacak hayalleri, bitmeyen umutları çalsa da kurtulsam diye düşündüğüm kişi.

     
  3. cehennemin dibi

    insanlardan, yalanlardan, hayattan, toplumdan bunaldığınızda, bütün acıları gözardı edip, umursamaz bir halde depresyonunuz ve asosyalliğinizle kaçıp yerleşmek istediğiniz, size göre bir nevi cennet tanımı olan yer.

     
  4. böcek

    bazılarının şans getirdiğine inanılırken bazılarından neden korkulduğunu anlamadığım, ilginç yaşamları ve özellikleri olan, filmlerde genellikle toplu halde insanlığı yok eden, sonları çoğunlukla insanların elinden olan canlılar.

     
  5. bostan

    içinde hemen hemen her konuda güzel öğütler olan, 1257 yılında yazılmış, insana o zamandan bugüne pek bir şey değişmediğini düşündüren, yıllar önce okuduğum faydalı bir şeyh sadi-i şirazi kitabının adı.