Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. tuna nehri

    avrupa'nın en büyük ikinci nehri olan, almanya'dan doğup 10 ülkeden geçerek karadeniz'e dökülen, tuna nehri akmam diyor isimli parçada adı geçen, güzel bir erkek ismi olarak da kullanılan nehirdir.

     
  2. farkına varmak

    insanın uzun zamandır farkında olmadığı bir durumu açık bir şekilde görmesi üzerine, bazen hayal kırıklığına uğraması, bazen de mutlu olması durumudur. son zamanlarda kilo verdiğinin farkına varan kilolu bir insan mutlu olurken, yaşlandığının farkına varan bir insan ise fazlaca üzülebilir.

     
  3. öyle işte

    heyecanlı heyecanlı konuştuktan sonra, anlatılacak şeylerin bitmesi üzerine, aklına başka bir konu gelmeyen insanın, biraz süren sessizlikten sonra kullandığı boşluk kurtarıcı söz. bazen rahat olmak, sessizliğin tadını çıkarmak, ağzın dinlenmesine izin vermek de gerekir oysa.

     
  4. soğan soyana tavsiyeler

    soğan soymayı sevmediğim, soyarken hep gözüm yaşardığı ve engellemenin yolunu bilip de uygulamadığım için, benim kimseye veremeyeceğim, ama okumamın iyi olduğu tavsiyelerdir. musluk işini denemek lazım. ama yine de en iyisi soğansız yemekler ya da soğan işini başkasına yıkmak.

     
  5. çak bir yakışıklı imza

    kamu kurumlarında, evrak teslim eden kişinin evrağı teslim alan kişiye evrağı aldığına dair imza atması gerektiğini söylemek amacıyla şaka yollu kullandığı cümle. sanırım bu cümleyi kullanmayı tercih edenler eğlenceli, hayat dolu insanlardır. yoksa kullanılacak cümle 'şuraya bir imza atabilir misin?' şeklinde olurdu.