Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. patates kızartması

    zararlı olduğu söylenmesine rağmen, çok sık yaptığımız ve fazlaca yediğimiz, yanında kola da varsa biraz aşırıya kaçabileceğimiz, sabah kahvaltılarında ise çayla birlikte en sevdiğim yiyecek.

     
  2. Ağaç

    meyvesinden, odunundan, yapraklarından ve oksijeninden yararlandığımız, buna rağmen ekme konusunda cimri olduğumuz, dalları kuşların yuvası, gölgesi serinleme aracı, ormanların rengi, bahçelerin güzelliği olan yeşillik.

     
  3. oyuncak

    sadece çocukları değil, yetişkinleri de mutlu eden, insanlığın her döneminde çocuklar için her türlüsü yapılmış, müzesi de olan rengarenk eşyalardır.

    kaç yaşında olursam olayım atmayacağım, bir kutuya koyup arada açıp baktığım çocukluk hatıralarımdır.

     
  4. Kelime Oyunu

    bloomberg ht isimli kanalda yayınlanırken izlemeye başladığım, her gün sabırsızlıkla beklediğim, sunucusu ali ihsan varol'un kelimelerin kökeni ile ilgili bilgisine hayran olduğum, bir ara show tv'de gördüğüm, sonra fox'a geçen, soruları bildikçe kendimle gururlandığım, şu anda hangi kanalda olduğundan ya da yayından kaldırılıp kaldırılmadığından haberimin olmadığı öğretici ve eğlenceli bir yarışma programı.

     
  5. anlatamıyorum

    ilk defa yıllar önce kanal d'de yayınlanan yılan hikayesi isimli dizide mehmet ali alabora'nın canlandırdığı memoli isimli karakterin ağzından duyduğumuz hüzünlü bir orhan veli kanık şiiri.

     
    (Bkz: yılan hikayesi)