Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. para çekmek

    özellikle memurlar ve emekliler tarafından maaşlarının banka hesaplarına yatırılması üzerine atm denilen makineler aracılığı ile yapılan eylem. mutluluk verici bir eylemdir, insanı güvende hissettirir, huzurla doldurur.

     
    (Bkz: atm)
  2. sıfır

    yokluk belirtse de, matematikte oldukça önemli olan, '0' şeklinde gösterilen, hakkında bugüne kadar nasıl konu açılmamış olduğunu merak ettiğim değerli sayı. herkesin bildiği gibi rakamların sağ tarafına eklendikçe, rakamların değerini çoğaltır, önemi büyüktür.

     
  3. hüsnüyusuf

    alacalı bulacalı renkleriyle insanın dikkatini hemen çeken, minik kafanfillere benzeyen, latince adı dianthus barbatus olan güzel çiçek. ingilizce adı sweet william. onlarda adı william olan bir ünlü'nün adı, bizde ise yusuf peygamberin adı verilmiş diye düşünmekte olduğum çiçek.

     
  4. amedeo modigliani

    farklı bir tarzı olan ve bu tarzını çizdiği her resme ve yaptığı her heykele yansıtan, yıllar önce bir resmini beğenerek keşfettiğim ve o resmi profil resmi olarak kullandığım, hayatının anlatıldığı bir film olduğunu ve kendisinin andy garcia tarafından canlandırıldığını duyduğum ve filmi henüz izleyemediğimden dolayı 'izlenecek bu kadar fazla film varken, hepsine birden vakit bulamamak ne acı.' diye hayıflandığım, italyan ressam ve heykeltıraş.

    https://elysesnow.files.wordpress.com/2011/12/modigliani-caryatide.jpg

     
  5. sıkıcısın

    sürekli kendisini, başarılarını, bütün sülalesinin başarılarını anlatan insanlara karşı hep söylemek istediğim, ama söyleyemediğim söz. insanı üzebilecek bir söz olmasındandır sanırım, dış sesle kullananı pek azdır. bu söz duyulmak istenmiyorsa, insanları sıkmamak lazımdır.