Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. Çalıkuşu

    Fahriye Evcen'in Feride, Burak Özçivit'in Kamran karakterine hayat verdiği, başlamasını dört gözle bekleyip severek takip ettiğim, sonradan sürekli yayın günü değişince sonunu kaçırdığım kanal d'de yayınlanan reşat nuri güntekin'in aynı isimli romanından uyarlanan dizi.

     
    (Bkz: Reşat Nuri GÜNTEKİN)(Bkz: burak özçivit)(Bkz: fahriye evcen)
  2. kitap hediyesi

    en güzel, en faydalı, en mutluluk verici hediye, hele bir de sahip olmayı çok istediğiniz, uzun zamandır aradığınız ama hiçbir yerde bulamadığınız bir kitapsa, en mutsuz gününüzde verilmişse, en çok sevdiğiniz kişinin elinden aldıysanız.

     
  3. samed behrengi

    küçük kara balık isimli kitabının sadece küçükler tarafından değil büyük okuyucular tarafından da çok sevilerek okunduğu, masalları ile insanı bambaşka dünyalara götüren, erken yaşta ölmeseydi kim bilir daha ne harika şeyler yazacaktı diye düşündüğüm yazar.

     
  4. beyin

    her gün bir başka gizemi keşfedilen, sadece yüzde onunu kullandığımız gibi bir efsaneye sahip, tarafımızca çok da özen gösterilmeyen, keşke olmasaydı da düşünmeseydik, hisssetmeseydik dedirten insan organı.

     
  5. aylak köpek

    sadık hidayet'in ilk okuduğum öykü kitabı. karamsarlığı ve yıkımı ile beni öylesine etkilemiştir ki bu kitap, yazar hakkında bilgi edinmiş, daha çok kitabını almış ve başkalarına okutturmuşumdur.

     
    (Bkz: sadık hidayet)