Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. karnında kelebekler uçuşmak

    herkesin bir dönem yaşadığı veya yaşayacağı -yaşaması da gerektiği- kalbimiz olduğunu, sevebildiğimizi hissettiren sıcacık sevimli his. ilk kim tarafından oluşturulduğunu çok merak etmekteyim bu sözün, sanırım çok aşık bir gençti ve aşkının karşılığını alamamıştı. fazla duygusallar sevilmez çünkü, nedendir bilmem. aşkı tarif etmek için bundan daha güzel bir kelime grubu yoktur ayrıca.

     
  2. hayvanat bahçesi

    günlük hayatta göremeyeceğimiz hayvanların kafeslere konulup, nasıl eziyet çektiklerini, doğalarından uzakta nasıl mutsuz olduklarını görelim diye sergilendikleri yerler.

    bazı nesli tükenmekte olan hayvanları korumaları açısından düşünürsek faydalı bulduğum, ancak diğerlerini sırf insanlar eğlensin diye kafeslerde tutmanın bana doğru gelmediği, yıllar önce bir tanesini ziyaret ettiğimde bu duruma üzüldüğüm ve gerekliliğini sorguladığım yerlerdir hayvanat bahçeleri.

     
  3. kavrulmuş soğan kokusu

    genellikle her yemeğe katılacağından dolayı, yemek yaparken ortalığı saran güzel koku. 'kavrulmakta olan soğanın sesi başka güzeldir, kokusu başka güzel. sesi kaydedebiliriz de, kokuyu nasıl kaydedeceğiz?' şeklindeki saçma sapan düşünceleri aklıma getiren kokudur bu.

     
  4. Tweety

    sylvester isimli kedi ile olan maceralarının gösterildiği çizgi film serisini çocukluğumuzda sürekli izlediğimiz, yıllar yılı dişi olduğunu sanmamdan dolayı erkek olduğunu öğrenince şaşırdığım sarı kuş, şirinliği nedeniyle sevilen çizgi film karakteri.

     
    (Bkz: sylvester)(Bkz: bir kedi gördüm sanki)
  5. bir kedi gördüm sanki

    tweety isimli çizgi film karakterinden çok sık duyduğumuz replik.

     
    (Bkz: Tweety)