Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. kır saç

    gençliğini kaybetmiş insanların saç renklerinin beyaza dönüştüğünde ortaya çıkan saç. pek çok kadını üzüp, renk renk boya kullanmalarına neden olurken, erkeklerin umursamadığı görülmektedir. tecbübenin, yaşanmış iyi-kötü yılların belirtisidir kır saç ve ölüme daha yakın durmanın.

     
  2. okunan kitabın sayfasının eksik olması

    insanın okuduğu kitabı yarıda bırakmasına neden olabilecek, kitapseverler için oldukça can sıkıcı bir durum. hele bir de eksik sayfalarda geçen olaylar tahmin edilemiyorsa, ne olduğu hususunda merak yüksekse. en iyisi değiştirmek, değiştirilemiyorsa yenisini almak ya da kütüphanede aramaktır.

     
  3. torun

    insanların çocuklarının çocuklarına verdikleri isim. ilk defa dede-büyükanne olan insanlar için dünyanın en sevimli canlısıdır ve çocuklardan daha çok sevildiği söylenmektedir. fazla toruna sahip olan insanlar içinse artık bir yenisi alışılmış duygulardan fazlasını getirmez.

     
  4. tablet

    son zamanlarda özellikle ailelerin çocuklarını susturmak için kullandıkları ve bu nedenle pek çok çocuğun farkında olmadan bağımlısı olduğu alet. bilgisayarlarla yapılabilecek hemen hemen her şeyi yapabiliyor olsa da, bilgisayarın yerini asla tutmaz. minik ve taşınabilir olması avantajıdır.

     
  5. bahar

    çiçeklerin ve ağaçların canlandığı ve rengarenk güzelliklerini sergiledikleri, insanların içinin kıpır kıpır olduğu, ailelerin piknik ve yürüyüş yapmaya başladıkları mevsim. sevmeyen insan bulmak kolay değildir, tabii alerjisi olanları saymazsak. yine de en güzel mevsimdir.