Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. memur olmayan birinin memurlar sözlüğünde yazması

    memurlar.net'te memurlar kadar memur adaylarının da bulunduğu göz önüne alınırsa, gayet mantıklı olan bir durumdur. hatta bence memurdan daha çok memurluk hayali kuran ve bu amaçlarına ulaşabilmek amacıyla siteyi takip eden insanlar vardır.

     
  2. Göbeğin kemeri kapatması

    kilolu olan ve kilolarıyla barışık olan insanlarda -genellikle erkeklerde- görülen durumdur. nedense bu durumdan hiç rahatsız olmaz, kilo vermek için girişimlerde bulunmazlar. bazı insanların hastalıkları sebebiyle kilolu oldukları düşünülecek olursa, dalga geçilmemesi gereken, çok yemekten ötürü oluşuyorsa, insanın bir an önce bir şeyler yapmaya başlaması, aksi halde sağlığının bozulacağının belirtisi olan durumdur.

     
  3. ramazanda sorulan sorular

    ramazan ayında televizyonda artan dini yayınları telefonla arayan insanların, programda bulunan hocaya sorduğu, genellikle orucu neyin bozup neyin bozmayacağı ile ilgili olan, bazı cevapların tartışmalar yaratıp insanları fikir ayrılığına düşürdüğünü gördüğümüz, bir kısmı tuhaf sorulardır.

     
  4. bana benden olur her ne olursa başım rahat eder dilim durursa

    insanın başına gelen çoğu olumsuz olayın çok ve boş konuşmasından kaynaklı olduğunu anlatan güzel söz. bu durumla ilgili bu kadar fazla anlamlı söz varken ve hepsi de herkes tarafından bilinirken, yine de dilinden ötürü başı belaya giren insan sayısının azalmaması ise tuhaftır.

     
  5. Doğumdan kalan kilolar yalanı

    özellikle birkaç kez doğum yapmış kadınların, neden kilolu olduklarına ve tüm çabalarına rağmen bir türlü kilo veremediklerine yönelik olarak söyledikleri yalan. yalan mı değil mi emin olmak imkansız, ama doğumdan sonra kilo veren pek çok kadının varlığı bilinirken, insan düşünür işte.