Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. cesur yeni dünya

    aldous huxley isimli ingiliz yazarın ilk ütopya denemesi olan ve adını shakespeare'in bir kitabında geçen bir konuşmadan alan, orijinal adı brave new world olan, yıllar önce okuduğum kitap.

     
  2. Vay Canına

    hayatımızda ilk defa gördüğümüz bir şeyle karşılaştığımızda, çok ilginç bir hikaye dinlediğimizde, fena halde şaşırmamıza neden olacak olaylar yaşadığımızda, büyüklüğü veya küçüklüğü ile dikkat çekecek ilginç bir nesne gördüğümüzde, bazen de hayal kırıklığına uğradığımızda zevkle kullandığımız bir söz öbeğidir. yazı dilinde kullanıldığında sonuna iki ya da üç tane ünlem işareti eklemeyi unutmamalıdır.

     
  3. cahil insanların ortak özellikler

    bir konu hakkında hiç araştırma yapmadan kulaktan dolma edindikleri bilgilerin doğru olduğuna inanmaları ve ne kadar kanıt gösterilirse gösterilsin inandıkları şeyin doğru olduğundan vazgeçmemeleri, yeni fikirlere açık olmamaları ve fazla ön yargılı olmaları gibi özelliklerdir.

     
  4. gülhan şen

    bir ara tv8'de yayınlanan gülhan'ın galaksi rehberi isimli gezi programı sayesinde tanıdığımız, samimiyeti ve enerjisine hayran kaldığımız, klasik gezi programlarından çok daha farklı bir samimiyetle program yapan bulgaristan kökenli, 1978 doğumlu olan sunucu. gülhan'ın galaksi rehberi isimli programı şimdilerde trt haber'de çıkıyor sanırım ama denk getirip de izleyemiyoruz.

     
    (Bkz: Gülhanın Galaksi rehberi)
  5. bir çift yürek

    uzun yıllar önce okuldaki herkesin okuması üzerine okuduğum, şu anda içindeki olayları, kişileri, okurken bana hissettirdiği duyguları hatırlayamadığım, tek bildiğim aborijinlerin yaşamı ile ilgili olduğu olan bir marlo morgan kitabı.

     
    (Bkz: marlo morgan)(Bkz: aborijin)