Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. eğitimin yaratıcılığı yok etmesi

    eğitim sisteminin ezbere dayanması ve belli başlı kalıpların dışına çıkamaması nedeniyle öğrencilerin farklı düşünmelerini ve yaratıcılıklarını kullanarak geliştirmelerini engellemesi durumudur. herkesin aynı sınavlara girmek zorunda olması belki de en büyük engeldir.

     
  2. daniel radcliffe

    harry potter filmi ile tanıdığımız ve büyümesini izlediğimiz, bu film serisi ile ünlenmiş ve pek çok hayranı olmuş, oynayacağı başka filmlerle/dizilerle adından harry potter karakteri kadar fazla söz ettirebilecek mi merak ettiğimiz 1989 doğumlu ingiliz oyuncu.

     
    (Bkz: harry potter)
  3. çuha çiçeği

    bir evin bahçesinde renkli renkli onlarcasını görmem üzerine hayranı olduğum, balkonlarda saksılarda da yetiştirilen, çabuk büyüyen, her bir renginin farklı güzelliği ile insanın içini açan çiçek türü. ayrıca yağının faydalarından da bahsedilmektedir.

     
  4. uğur böceği

    hemen hemen her insanın sevdiği ve görünce şans getireceği düşüncesiyle sevindiği, uçarken görmenin ise daha bir güzel olduğu -uçma anını yakalamanın zorluğundan olsa gerek- kırmızı renkli böcek. pek çok böcek insanlar tarafından sevilmese de, uğur böceğinin hayranı çoktur.

     
  5. yalancı çoban

    sürekli yalan söyleyen, türlü şekilde insanları kandıran ve bu sebeple bir süre sonra insanların güvenini yitiren ve kimsenin kendisine inanmamaya başladığı insanlar için kullanılan söz. o konuma düşmüş birkaç insan tanıyorum ve nedense bu durumdan hiç rahatsız olmadıklarını görüyorum.