Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. 2015

    umutlarla, hayallerle, güzel dileklerle başlanılan, bir mucize gerçekleşeceğine inanılan ancak tek bir değişikliğin olmadığı, insanı üzen, geleceğe karşı olumsuz bakmasına neden olan ve henüz bitmemiş olan yıl.

     
  2. mektup

    günümüzde önemini yitirmiş olmasına rağmen, bazı kişiler tarafından hala kullanılan, özellikle yurt dışındaki arkadaşlarla yapıldığında insana sevinç veren, rengarenk zarf ve kağıtlarla daha da güzelleşen en sıcak iletişim aracı.

     
  3. vosvos

    tosbağa ya da kaplumbağa dediğimiz, şu sıralar internet fenomeni olmuş, çok fazla seveni olan, yol kenarında her gördüğümde gülümsememe neden olan her rengi ayrı bir şirinlikteki minik otomobil.

     
  4. toplu fare

    ilk bilgisayarımdan hatıra olarak sakladığım, atmaya bir türlü kıyamadığım, arada elime alıp topu ile oynadığım, beni eskilere götürüp, bilgisayarın ilk defa evimize girdiği gün yaşadığım mutluluğu anımsamama neden olan fare.

     
  5. ayakkabı kutusu

    alışverişten döndükten sonra içerisinden ayakkabılar çıkarılıp ıvır zıvır kutusu olarak kullanılan, oldukça kullanışlı, renklileri, süslü püslüleri sevilen, kediler için en güzel hediye olan, şirin minik kutulardır.