Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. çocuklara kitap hediye etmek

    çocuklarının farklı düşünebilmeleri ve güzel bir geleceğe sahip olmalarını isteyen ailelerin sık sık yapmaları gerektiğini düşündüğüm, kitap okuma alışkanlığı edinebilmeleri adına hediye vererek onları teşvik etmek gerektiğine inandığım ve yararlı bulduğum bir eylem.

     
  2. garfield

    tembelliğinden dolayı çoğu insan tarafından sevilen, bir zamanlar çizgi filmlerini severek izlediğimiz, çizgi filminin dışında kitapları, filmleri, oyunları da olan, odie isimli sevimli bir köpek arkadaşı olan, jim davis tarafından yaratılan kedi karakteri.

     
  3. muşmula suratlı

    genellikle asık suratlı olan kimseler için kullanılan bir söz. bu kadar güzel bir meyvesi olan ve sevimli çiçeklere sahip bir ağaç olan muşmula ağacının konuyla bağlantısı ise anlaşılamamakta olup, sanırım meyvenin bazen ekşi bir tada sahip olmasındandır diye düşünülmektedir.

     
  4. söz vermek

    bir şeyin tarafımızca yapılacağı hususunda karşımızdaki insana garanti vermek için yaptığımız eylem. insanları zor durumda bırakmamak için çok da ciddiye alınmaması gerektiğini düşünmekteyim, sonuçta insanızdır, her söz yerine getirilemez.

     
  5. ezan çiçeği

    tam akşam ezanı okunurken çiçek açtığından dolayı bu ismi aldığını duyunca çok şaşırdığım ve çok ilginç bulduğum, ilk kim keşfetti acaba diye düşünmeme neden olan, latince adı oenothera biennis olan, sarı çiçekli güzel bir bitki.