Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. ay savaşçısı

    okuldan gelir gelmez televizyon ekranına yapışıp ilgiyle izlediğimiz, smokinli şövalye gelse de usagi'yi kurtarsa diye beklediğimiz, gezegen adlarına sahip her bir savaşçının ayrı bir sevimliliğe sahip olduğu bir anime. Tabii o zamanlar anime ne demek bilmiyorduk, sadece bir çizgi filmdi bizim için. şeker kız candy ile birlikte sanırım çocukluk yıllarımıza ait en güzel çizgi filmlerdi, iyi ki izlemişiz, iyi ki televizyonumuz varmış, iyi ki hala hatırlayıp gülümseyebiliyoruz.

     
  2. alarm

    eskiden saatler aracılığıyla kurulan, şimdilerde telefonların saatlerin yerini aldığı, bizi sabahın köründe uyandırmakla görevli olduğundan dolayı kimse tarafından sevilmeyen, buna rağmen bir insanın hayatındaki en vazgeçilmezlerden olma özelliğini koruyan bir tür düzenek.

     
  3. richard bach

    bir ara 'martı jonathan livingston' isimli kitabının oldukça popüler olduğu, benim en sevdiğim kitabı 'mavi tüy gönülsüz bir mesihin serüvenleri' olan, genellikle cesaret ve umut verici öyküleri ile tanınan, pilotluk yapmış 1936 doğumlu amerikalı yazar.

     
  4. sayı saymasını öğrenmiş çocuk

    gelen bütün misafirlere birden ona kadar sayarak bu marifetini gösteren, kendiyle gurur duyan, 'biz de küçükken herhalde aynı şeyi yapmışızdır.' diye düşünüp gülümsememe neden olan alkışlayıp daha da cesaretlendirdiğim çocuk.

     
  5. Quasimodo

    victor hugo tarafından yazılmış olan notre dame'ın kamburu isimli kitaptaki kambur ve iyi kalpli karakter. filmlerde genellikle çirkin olarak gösterilen, ama iyi yürekliliği ile herkesin kalbini kazanan, benim de en çok sevdiğim karakterlerden birisi.