Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. balkonda derin bir nefes alıp uyumaya geçmek

    havaların ısınmasıyla birlikte, balkonda vakit geçirmekten hoşlanan insanların, akşam olunca yastığını alıp balkona çıkması ve yıldızları izlerken, rüzgarın serin nefesiyle birlikte uyuyakalmasıdır. kapalı bir odada uyumaktan daha güzeldir, daha çok yapılmalıdır.

     
  2. bir beden küçük alıp zayıflayınca giymek

    eğer çok beğenilmiş bir kıyafetse, insanların kilo verme konusuna hızlıca başlamalarına neden olacak eylemdir. kilo vermek amacıyla yapılan bütün işlemler hep zor gelirken, bu belki de iyi bir taktiktir ve düşünülmeli, dikkate alınmalıdır.

     
  3. futbol sevmeyen erkek

    diğer erkekler tarafından tuhaf karşılanan, belki de pek çok erkek muhabbetinden uzak kalacak olan, futbol maçı izlemektense film izlemeyi tercih eden erkektir. bu durumdan rahatsız olmaz ve diğer erkeklerin futbola ayırdığı zamanları o kendi sevdiği şeyleri yaparak geçirir.

     
  4. yine olsa yine yaparım

    yaptığı işten pişmanlık duymayan insanın aynı olayı tekrar yaşayacak olsa eski davranışlarının aynısını yapacağını vurgulamak amacıyla kullandığı söz. pişmanlık duymak fazla acı veriyor olduğundan, bu insanın davranışı takdir edilesidir.

     
  5. disney channel

    özellikle çocuklar ve gençler için çizgi filmler, diziler ve televizyon programları yapan, bir süredir türkiye'de de yayında olan kanal. yayınladıkları bazı çizgi filmler gerçekten güzel, özellikle doraemon.