Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. j.d.salinger

    eskiden gönülçelen adıyla, şimdilerde ise yapı kredi yayınlarınca çavdar tarlasında çocuklar adıyla yayınlanan kitabı ile tanıdığımız, bu kitabı herkes tarafından sevilen ve benim de çok severek okuduğum, insanların ilgisinden hoşlanmayan, biraz da asosyal amerikalı yazar. tanışmayı çok isterdim.

     
  2. insanların vurdumduymazlığı

    kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanın, karnını doyurunca başkalarının açlığını görmemesi, geceleri sıcacık evinde uyurken kim sokakta uyuyor düşünmemesi, acı içinde olduğunu gördüğü canlılara yardım elini uzatmaması ve umursamadan gayet rahat bir şekilde hayatına devam etmesi durumudur.

     
  3. böyle gelmiş böyle gider saçmalığı

    yanlış olduğunu bile bile, insanların yıllardır aynı şekilde yapılıyor olmasından dolayı olumsuz durumlara ses çıkarmaması, değişmesi için uğraşmaması durumudur. böyle yaptıkça insanlar hep aynı durum içinde kalır ve aralarından bir kişi sesini çıkarana kadar bu durum maalesef değişmez.

     
  4. vapur dumanı

    yürüyüş yaparken bir parkta görünce güzelliğiyle dikkatimi çeken, genellikle mavi renkte çiçekleri olan, yazları çiçek açan, latince adı ageratum houstonianum olan, güneşi seven güzel bir bitki türü.

     
  5. domates sebze midir meyve mi sorunsalı

    pek çok kişinin fikir ayrılığına düştüğü, benim meyve olarak cevap vereceğim ama emin olmadığım, buluyorsak ve yiyebiliyorsak mutlu olmamız gerektiğini düşündüğüm, onun dışında ne olduğunun pek bir önemi olmadığına inandığım aslında bir sorun olarak kabul edilemeyecek durum. ama işte insanın aklı takılıyor.