Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. Çok yaşamaz denilen hastanın uzun yıllar yaşaması

    hastanın yakınlarının sevinmesine, diğer insanların ise şaşırmasına ve kader hakkında çeşitli yorumlar yapmalarına neden olan durum. hastanın ise sevinip sevinmeyeceği hastalığının durumuna bağlıdır. yaşlıysa ve ağır bir hastalığı varsa bu duruma üzüledebilir.

     
  2. şehirlerarası otobüsteki klima

    otobüs yolculuğu yapacak insanların yazın soğuğa, kışın sıcağa ayarlayarak kullandıkları cihazdır. özellikle sıcak havalarda, yolculuk uzadıkça ve otobüsteki yolcuların fazlalığına da bağlı olarak insan bunalmakta ve klimaya olan ihtiyaç artmaktadır.

     
  3. yöresel yemekler

    genellikle gezi programlarındaki sunucular tarafından tanıtılan ve her zaman çok lezzetli olduğu söylenen, bir başka şehri ziyaret sırasında muhakkak tadılan yemeklerdir. internet ve yemek programları sayesinde tariflere bakılarak artık herkes her yerde yapabilir duruma gelmiştir.

     
  4. yol kenarındaki ağaçlar

    yolların kenarına şehirleri güzelleştirmek amacıyla belediyeler tarafından dikilen ağaçlardır. bazen süs ağaçları, bazen de çam ağaçlarıdır. güzelleştirme işini başarıyla yerine getirirler. ağaçların faydası da düşünüldüğünde, sadece yol kenarlarında değil her yerde görmek arzumuzdur.

     
  5. televizyon izleyerek uyuyakalmak

    akşam yemeğini yedikten sonra televizyon karşısına geçip uzanan insanın, televizyon programını izlerken gözlerinin kapanmaya başlaması, engel olmaya çalışsa da bir süre sonra uykuya dalmasıdır. genellikle yorgun olan kişilerin başına gelir, televizyon sesi ninni gibidir.