Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. şiir sokakta

    dün itibariyle yol kenarındaki bir duvarda gördüğüm, #şiirsokakta etiketi kullanılarak yazılan, insanların şiirleri daha çok tanımasını ve sevmesini sağladığını düşündüğüm, şiiri sokağa taşıyan, benim de katılmayı uzun zamandır çok istediğim ama bir türlü katılamadığım güzel oluşum. kim başlattıysa, harika yapmış.

     
  2. pazar günü avm gezisi

    alışveriş ihtiyaçlarını toptan halletmek isteyen insanların, tatil günü olan pazar gününde bir alışveriş merkezine giderek hem ihtiyaçlarını almaları, hem de dükkanları gezerek vakit geçirip stres atmak amacıyla yaptıkları eylem. özellikle büyük şehirlerde oturan insanlar tarafından tercih edildiği duyulmuştur.

     
  3. belki

    kullanan kişinin belirsiz düşüncelere sahip olduğunu gösteren, emin olamadığımız ya da henüz bir karara varamadığımız konularda kullanılabilecek güzel kelime. net bir cevaba ihtiyacımız olduğunda bizi sinir etmeye yeter.

     
  4. acaba

    insanın kuşkularını ve kararsızlığını ifade eden en güzel kelime. bu kelimeyi kullanan insanın sonu pek iyi değildir genelde, o nedenle uzak durmak, düşünmemek ve gece kullanılma ihtiyacı hissedilmişse hemen uyumak lazımdır. ve genellikle soru cümlelerinin sonunda kullanılır:

    -bugün ne giysem acaba?

    -makarna mı yapsam, üşengeçlikten aç mı dursam acaba?

    -beni aldatıyor mu acaba?

    -hakkımda kötü düşünmüşler midir acaba?

     
  5. ruh ikizini bulamamış insan

    hayatta çok şey kaybettiğini düşünen, yaşadığı anları paylaşamamaktan ötürü canı sıkkın olan, arayış içinde olmasına rağmen içten içe çoktan umudunu kaybetmiş, ruh ikizinin dışarıda bir yerlerde olduğunu bilen ama bulamayacağının da farkında olan insandır.