Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. perde asmaya mahkum evin uzun çocuğu

    her evde bulunmayan, bulunduğu evde annelerin perde asma konusunda en büyük yardımcısı olan ancak yıllardır bu işin kendi üzerine yıkılmasından dolayı bıkmış, uzun boylu olmayı sevmesine rağmen sırf perde olayı yüzünden 'keşke kısa boylu olsaydım.' diyen çocuktur.

     
  2. vahşi güzel

    bir zamanlar hafta içi her gün kanal d'de yayınlanan ve genç kızlar tarafından oldukça sevilen, natalia oreiro ve facundo arana'nın başrollerinde oynadığı, milagros adındaki bir kızın maceralarının anlatıldığı, yayınlandığı dönem oldukça meşhur olmuş pembe dizi.

     
    (Bkz: natalia oreiro)(Bkz: pembe dizi)
  3. Kahvaltı

    uzmanlar tarafından sürekli en önemli öğün olduğundan bahsedilen, okulu ya da işi olanlar tarafından sabahın köründe yapılmasının sevilmediği, ama tatil günlerinde istenilen saatte uyanılıp da sofradaki bütün o güzelliklerin geniş geniş yenilip tadına varılmasının zevkli olduğu öğün.

     
  4. avatar the last airbender

    bir zamanlar cnbc-e'de yayınlanan, hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim, avatar aang'ın, su bükücü katara'nın ve katara'nın komik abisi sokka'nın maceralarının anlatıldığı, bir ara filminin de çekildiğini duyduğum ama henüz izleme fırsatı bulamadığım çizgi film serisi.

     
    (Bkz: cnbc-e)
  5. sürekli torununu anlatan dede

    büyük ihtimalle ilk defa dede olmuş, sohbet esnasında 'torunum konuştu, torunum yürüdü, torunum çişini yaptı, torunum düştü, torunum okula başladı, torunumun başarısı, torunumun dersleri' gibi konulardan başka konu açmayan, bazen sevimli ama fazla abarttığında can sıkıcı olabilen dede.