Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

yerim ben seni

genelde yavru olan canlılara tatlılıklarından dolayı söylenen bir sevgi cümlesi.

24.10.2022 21:15
  1. kilo

    kaybedilince mutlu olunan nadir şeylerden biri.

     
  2. kola içmeyen insan

    içerdiği yüksek şeker oranı ve boya maddesinden dolayı vücuda verdiği zararın farkına vararak kola içmeyi bırakan ve içmeyen insandır. aklını kullanmıştır.

     
  3. etkisinden çıkamamak

    görülen veya yaşanılan bir olaydan veya herhangi bir şeyden etkilenip onun üzerinizde yarattığı manevi hissi üzerinizden atamamaktır. bazen izlenilen bir film, bazen gözünün önünde olan bir trafik kazası veya yaşanılan büyük bir üzüntü insanı derinden etkiler ve etkilerini uzun süre üzerinden atamaz. yaşanılan korkunç veya üzücü bir olayın ardından gece uykusunda o olayla ilgili kabus görebiliriz. akşam izleyip çok beğendiğimiz bir film vardır. o gece uyurken rüyamızda filmi görüp içine dahil olabiliriz.

     
  4. deniz salyası

    denizin içinde barındırdığı pislikleri ve atıkları taşıyamayacağı duruma gelince onları yüzeye çıkarması durumudur. böyle durumlarda deniz köpürür. son haberlere göre ülkemizde marmara denizinde başlayan deniz köpürmesi ege ve akdenize doğru yayılmaya başlamıştır. denizlerin isyanı olarak adlandırılabilir. kısa sürede önlem alınması gerekmektedir. zira ilerleyen zamanlarda marmara denizinde balık yaşayamayacak ve bataklığa dönüşecektir. denizlerin temiz kalması konusunda insanımıza büyük sorumluluklar düşmektedir.

     
  5. Aynı nikte senelerce sabit kalan insan

    9 yıldır içinde bulunduğum üye grubudur. tek nickle tanınıp o nick üstünüze oturduktan sonra nick değiştirseniz bile forumdaki arkadaşlarınız size ilk nickinizle hitap etmeye devam ederler. ha farklılık olsun diye her sene farklı bir nicke geçilebilir.