1 2 3 4 5 6 7 8

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

maymun çiçeği virüsü

ilk başta maymunlardan insanlara geçtiğine inanılan bir virüstür. bir kısım dünya ülkelerinde ortaya çıkmış ve günden güne az miktarlarda da olsa yayılmaktadır. bu hastalığın yayılması temas yoluyla olmaktadır. koronavirüs gibi hava yoluyla bulaşmamaktadır. bu durum da bir nevi rahatlatmakta olup diğer hastalıklara göre daha kolay korunabilerek engellenebileceğini göstermektedir.

hastalığa yakalanan kişilerin derilerinde ilk başta kızarıklıklar oluşmakta ve zamanla deri üzerinde büyük sivilceler çıkmaktadır. sivilce şeklindeki bu çıkıntılar sahibine az da olsa acı çektirmektedir. ilk çıktığında halen mücadele ettiğimiz koronavirüsle beraber insanlığı daha da korkutmuştur. ilacı ve aşısı halen aranmaktadır.

07.08.2022 23:27
  1. memurlar net sözlüğün memurlar gibi erken uyuması

    sözlükte eski yoğunluğun yaşanmadığından dolayı yazarların sözlüğe uğrama sürelerinin kısalmasıdır.

     
  2. iftar programları

    90'lı yıllarda rahmetli nur subaşı'nın ettiği iftar duasını akıllara getirir. iftar sonrası trt'de cami içinde veya kenarında yapılan programlar da yıllarca hafızamıza kazınmıştır. insana huzur vermektedir.

     
  3. su arıtma cihazı

    vatandaşlara üst üste farklı kişilerce defalarca aranarak satılmaya çalışılan ürünlerden biridir. numaranızı telefon operatörlerinden alıp size su arıtma cihazı satmaya çalışırlar. bunlardan kurtulmak için numarayı engellemekten başka çare yoktur.

     
  4. Kült Film

    kendi başına ayrı bir özelliği bulunan, sanat tarihinde yer etmiş, kopyası çekilse bile aslının yerini tutmayan filmlerdir. godfather, hababam sınıfı serisi ve selvi boylum al yazmalım filmleri kült eserlere örnektir.

     
  5. kendine çay demlemek

    hafta sonları özellikle de evde yalnızken hobi edindiğiniz bir şeyle uğraşmanın yanına gidecek en güzel aktivitedir. kafayı dinleyip, istirahat edip, stres atmaya yarar. demlenen çayı içerken beraberinde kendi kendinize şarkı söylemek de ayrı bir hava katar.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam