Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. x,y,z

    okul yıllarında matematik derslerindeki formüllerde bilinmeyen sayıların yerine konan temsili harflerdir. her problemde bunları bulmak için uğraşılır. siz senelerce x,y,z harflerini bulmak için çalışırken yıllar geçer, okul biter, sınavlara çalışırsınız. ardından bir yeri tutturursunuz. en sonunda meslek sahibi olup kendi paranızı kazanmaya başladığınızda x,y ve z harfleri size bir nasihat şeklinde şöyle konuşurlar: 'çalışmanın kendisi hazinedir'.

     
  2. maskov87

    her gün forumdaki hobiler başlığına kimse yorum yazmasa da illaha ki kendisi yorum yazmaktadır. güleryüzlülüğü ve diğer üyelere olan mütevazı tavrı ile özdeşleşen efsane yazarlardan biridir.

     
  3. dolar arttıkça sevabım artar mı

    ilahiyatçı hoca mustafa karataş'a programında sorulan ilginç soru. belli ki adamın kafasına takılmış, doların artışına paralel olarak onunla yapılan işlerin manevi neticesinde de artış olur mu diye merak etmiş. insan çeyrek altın verirdi. epey arttı o. (gülücük)

     
  4. sakız çiğnemek orucu bozar

    her sene ramazan ayında ilahiyatçılara ve televizyona çıkan hocalara defalarca sorulan sorulardan biridir. eğer kuşkunuz varsa hiç çiğnemeyin daha iyi. oruç sadece sakız çiğneyip çiğnememekten ibaret değildir. oruç mide ile birlikte tüm bedenin oruç tutmasıdır.

     
  5. asdjkljasdjs

    yeni nesil ergenlerin oluşturduğu, klavyelerdeki tuşlara rastgele basılarak oluşturulan sözde gülme efektlerinden biri.