Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

yerim ben seni

genelde yavru olan canlılara tatlılıklarından dolayı söylenen bir sevgi cümlesi.

24.10.2022 21:15
  1. memurlarnet sözlük sorunları

    farklı bakış açılarına göre değerlendirilebilen sözlük sorunlarıdır. üyelerin önerilerine kulak verilmelidir. örneğin akıllı telefondaki memurlar.net uygulamasında sözlük bölümünün olmamasıdır. soldaki başlıklar ile ilgili düzenlemelerdir.

     
  2. üç beyaz

    un, tuz ve şeker üçlüsüdür. ne kadar az kullanılırsa vücut için o kadar iyidir. fazlası zararlıdır.

     
  3. havanın psikolojiye etkisi

    özellikle mevsim geçişlerinde etkilerini daha da çok hissettiren etkidir. yaz günlerinde dışarıda açık havada gezmeye, güneşli günlerde yürüyüş yapmaya ve çalışmaya alışan insan sonbaharda havaların kapanması ile birlikte negatif bir etkiye bürünür, huzursuzluğa kapılır. kapalı hava onda kötü etki yaratır. sanki kötü bir şeyler olacakmış gibi hisseder. bu mevsim geçişlerinde vücut çok hırpalanır. soğuğa alışmış beden sıcağa geçerken ve bunun da tersi olurken beden yeni hale uyum sağlamak için epey yorulur. sonbaharda kapalı havada oluşan negatif iyonlar insan bedeninde kötü etki bırakır. kışın kar yağışı ile biraz mutlu olan insan soğuklardan nasibini almaya devam etmektedir. ilkbaharda hafiften toparlanma süreci başlarken yazın tekrardan umutlu günlerine döner.

     
  4. rasim öztekin

    bu akşam itibariyle hayata gözlerini yummuş olan usta sanatçıdır. haftasonu geçirdiği kalp kriziyle siyami ersek hastanesine kaldırılmış ve yapılan müdahale ile hayata döndürülmüştü. durumu kritik olan sanatçı hayata tutunamayarak vefat etti. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. özellikle seksenler dizisindeki rolü, kabadayı filmindeki rolü ve 80'li yılların sonlarına doğru çekilmiş bir takım komedi filmlerindeki rolleriyle tanınmıştı. ünlü tiyatrocu pelin öztekinin de babasıdır kendisi. mekanı cennet olsun.

     
  5. 8 mart dünya kadınlar günü

    tüm emekçi, sabırlı ve her türlü sıkıntıya karşı ayakları üstünde durmaya çalışan kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutlarım. dediğim başlıktır. dışarıda neredeyse her gün kadın cinayetleri işlenirken kadınların yılda bir gün anılıp önemsenmesi çok abes olmakla beraber haklarının yenmesi ve ezilmeleri devam ettiği sürece inandırıcılığı olmayan gündür.